Přehled potravinových alergenů

Vážení zákazníci,

z důvodů čerpání dovolené bude od 26.7. do 9.8. Steak&pizza bar, cukrárna a hotel zavřený.

Podobu tohoto období nebude ani možné si objednat pizzu na rozvoz.

Veškeré dotazy v tomto období směřujte na email hotel@hotelbrusperk.cz a my se Vám budeme snažit odpovědět v co nejkratší době.

Váš kolektiv Steak&pizza bar

1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy) a výrobky z nich

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné (arašidy) a výrobky z nich

6. Sojové boby (sója) a výrobky z nich, s výjimkou zcela rafinovaného sójového oleje a tuků

7. Mléko a výrobky z nich

8. Suché skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlaššské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, ořechy makademie, queensland) a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z nich

10. Hořčice a výrobky z nich

11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12. Měkkýši a výrobky z nich

13. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentraci vyšší než 10 mg/kg/l

14. Vlčí bob (lupina) a výrobky z nich

 

Přihlášení